Maksuton Liikuntapäivä on avoin kaikille!

Liikuntapäivien tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle. Liikuntapäivään osallistuakseen ei tarvitse osata hienoja koreografioita, olla taipuisa tai sopivasti sutjakka, vaan ihan kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ryhmässä liikkumisen riemua!

Liikuntapäivät -tapahtuma on osa Euroopan liikuntaviikkoa. European Week of Sport #BeActive!

European Week of Sport -aktiviteetit kokoaa yhteen #BeActive -tägi. Muista tägätä omat Liikuntapäivien aktiiviteettisi #BeActive #LetsBeActive #Liikuntapäivät. Tutustu European Week of Sport -sivustoon

Liikuntapäivät on myös osa aktiivisen ikääntymisen ”Mikä Sinua Liikuttaa?” -hanketta.  Voit käydä kampanjasivuilla kertomassa, mikä juuri SINUA liikuttaa. Sivuilta löydät myös hauskan TEKOSYYGENERAATTORIN, missä voit käydä generoimassa oman tekosyysi ja jakaa kavereille somessa.

Liikuntapäivät on saanut vuosittain liikkeelle kymmeniä tuhansia liikkujia ympäri Suomea. Mukana liikuttamassa on ollut toista sataa kuntokeskusta useilla eri paikkakunnalla.

Liikuntapäivien Facebook-sivuilla on yli 3000 innostunutta fania. Tapahtumasivustolta löydät tietoa kuntokeskusten järjestämästä ohjelmasta ja voit osallistua tempauksiin ja arpajaisiin.

Liikuntapäivät -tapahtuma on vakiintunut vuosien saatossa syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi!

Tervetuloa mukaan Liikuntapäivien iloiseen porukkaan!