Maksuton Liikuntapäivä on avoin kaikille!

Liikuntapäivien tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle. Liikuntapäivään osallistuakseen ei tarvitse osata hienoja koreografioita, olla taipuisa tai sopivasti sutjakka, vaan ihan kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ryhmässä liikkumisen riemua!

Maksuton liikuntaviikko – Liikuntapäivät – on kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma ja se järjestetään 23.-29.9.2019.

Liikuntapäivät -tapahtuma on osa Euroopan liikuntaviikkoa. European Week of Sport #BeActive!

Somessa European Week of Sport -aktiviteetit yhteen kokoaa #BeActive -tägi. Voit myös tägätä oman Liikuntapäivän aktiiviteettisi #BeActive #LetsBeActive #Liikuntapäivät. Voit rekisteröitymällä European Week of Sport -sivuilla osallistua arvontoihin ja kilpailuihin.

Tapahtuma on myös osa aktiivisen ikääntymisen ”Mikä Sinua Liikuttaa?” -hanketta.  Voit käydä kampanjasivuilla kertomassa, mikä juuri SINUA liikuttaa. Sivuilta löydät myös hauskan TEKOSYYGENERAATTORIN, missä voit käydä generoimassa oman tekosyysi ja jakaa kavereille somessa.

Liikuntapäivät –tapahtuma on saanut vuosittain liikkeelle kymmeniä tuhansia liikkujia ympäri Suomea ja mukana on ollut toista sataa kuntokeskusta useilla eri paikkakunnilla.

Liikuntapäivien Facebook-sivuilla on 3000 innostunutta fania. Tapahtumasivuilta löydät tietoa kuntokeskusten järjestämästä ohjelmasta ja voit osallistua tempauksiin ja arpajaisiin.

Liikuntapäivät -tapahtuma on vakiintunut vuosien saatossa syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi!

Tervetuloa mukaan Liikuntapäivien iloiseen porukkaan!