Joulukampanja *Arvonta on suoritettu*

Tip, tap, tip, tap, tipetipe tip tap!

Liikuntapäivien tontut ovat olleet valppaina ja valikoineet teille muutaman liikunnallisen joululahjavinkin.

Nyt kannattaa toimia nopeasti, niin ehtii vielä pakata lahjat joulupukin konttiin!

Arvoimme kolme kappaletta Fysioline Back Relax selkäkaaria ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voittajille paljon onnea ja hyvää joulua kaikille!

Selkäkaari on säädettävä, kevyt ja helposti mukana kuljetettava apuväline selän rentoutukseen ja selkäkivun hoitoon. Sopii erinomaisesti vaikka pukin konttiin! Kerro meille kommentoimalla sivun lopussa olevassa kommenttikentässä kenelle antaisit selkäkaaren lahjaksi, muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi! Lisätietoja Fysioline Back relax -selkäkaaresta

Arvonta suoritetaan 12.12. niin ehtivät lahjat postilla perille ennen joulua. Arvonnan järjestää Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry. Arvontakilpailuun voi osallistua 4.12.-11.12.2018 välisenä aikana. Arvonta tapahtuu 12.12.2018 ja voittajille ilmoitetaan antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen päivän kuluessa arvonnan päättymisestä, hän menettää palkinnon ja arvotaan uusi voittaja.

Hyödynnä huikea jouluetu FAF Personal Trainer -koulutukseen!

Joulutarjous 3395 € (norm. 3595 €) ja kaupan päälle Polar urheilukello tai fitnessmittari

ILMOITTAUDU 31.12.2018 MENNESSÄ FAF Personal Trainer -koulutukseen ennakkoilmoittautujan hinnalla (3395 €) ja saat lisäksi Polar M430 urheilukellon tai A370 fitnessmittarin. Tuotteita on rajattu määrä, etu on voimassa 31.12. asti tai niin kauan kuin tuotetta on jäljellä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

Alkavat FAF Personal Trainer koulutukset:

TAMPERE 19.1. alkaen
HELSINKI 26.1. alkaen
TURKU 16.2. alkaen
VANTAA 5.3. alkaen (arkisin)
HELSINKI 2.2. (englanniksi YMCA PT, etuhinta 3995 €)

FAF Personal Trainer -koulutuksen käytyäsi sinulla on mahdollisuus hakeutua Suomen auktorisoitujen personal trainereiden APT® sekä European Register of Exercise Professionals (EREPS) rekistereihin, jolloin olet työkentällä tunnustettu personal trainer.

Joulukampanja-alennus sporttiliiveistä, hanki itselle tai lahjaksi lataa CHANGE alennuskuponki

Riemukasta virtuaalijumppaa lasten kanssa Les Millsin ohjauksessa!

Joulukiireiden keskellä on hyvä ottaa taukoa piparin paistosta ja jumpata lasten kanssa Les Millsin lapsille suunnittelemien jumppaohjelmien opastuksella.

Ohjelmat on ohjattu iloisesti ja mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Ohjelmia on tarjolla eri ikäryhmille 4v – 16v ja valikoimassa on 10 minuutin pikapyrähdyksistä kunnon 45 minuutin jumppatuntiin. Tarjolla on riemukasta tanssia, itsepuolustuslajeista tuttuja liikkeitä ja rauhallista joogaa. Ja mikä parasta kaikki ohjelmat on maksutta kokeilukäytössänne. Klikkaa ja aloita ilmainen kokeilu jumppaohjelmiin.