Yleinen

Kumppanipaketti kuntokeskuksille Early Bird -hintaan!

Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät järjestetään saman aikaisesti ”European Week of Sport” -tapahtuman 23.-29.9.2019. Tule mukaan Liikuntapäivät -tapahtumaan, niin kuntokeskuksesi saa näkyvyyttä Liikuntapäivien kohderyhmässä. Jokainen keskus voi vapaasti päättää minä päivinä ja mihin aikaan pitää Liikuntapäivien ”avoimet ovet”. Tiedot näkyvät Liikuntapäivien sivuilla ja tietenkin keskuksen omilla sivuilla ja omassa markkinointiviestinnässä. Ilmoittautumislomakkeessa voit määritellä aukioloajat ja… Lue lisää »

Kiitos osallistujille, anna palautetta

Aivan mielettömän mukava viikko takana, kiitos kaikille Liikuntapäiviin osallistuneille! Toivottavasti sait kipinän lähteä liikkeelle ja myös jatkaa valitsemallasi polulla. Muista hyödyntää saleilta saadut Liikuntapäivien ilmaiset liikuntasetelit. Olisi hienoa jos ehtisit antaa meille palautetta (vain muutama kysymys, ei mene kauan) ja tietenkin kaikki palautetta antaneet osallistuvat halutessaan upeiden palkintojen arvontaan. Klikkaa ja vastaa muutamaan kysymykseen: https://fi.surveymonkey.com/r/XS3KNHQ

Jyrki Mäkysen kuntoremontti jatkuu vaikeuksien jälkeen: ”Mielikuvani personal trainereista muuttui”

Jyrki Mäkynen jatkaa hyvinvointiremonttiaan personal trainerin opastuksella kevään sairastelun jälkeen. – Nyt otetaan uudestaan niskasta kiinni, Mäkynen lupaa. Yrittäjäsanomat on kertonut aikaisemmin Suomen Yrittäjien puheenjohtajan Jyrki Mäkysen kuntoremontista. Hyvin alkanut projekti tyssäsi harmillisesti viime keväänä. – Hyvinvointiprojekti on ollut keväästä kesän ylitse jäähyllä johtuen siitä, että minulla oli keväällä parin kuukauden pituinen sairasteluputki, poskiontelotulehdusten kierre. En ollut kunnossa enkä näin ollen… Lue lisää »

VierailijaBlogi: Löydä (sinulle) paras kuntokeskus

Kuka, missä ja mikä minua liikuttaa? Tästä blogista löydät autenttisia kokemuksia ja subjektiivisia näkemyksiä ja ajatuksia erityyppisistä liikuntakeskuksista. Tavoitteena on löytää minulle itselleni paras vaihtoehto säännölliseen liikunnan harrastamiseen ja samalla esitellä vaihtoehtoja teille, jotka kenties mietitte oman liikuntaharrastuksen aloittamista tai nykyisen kuntokeskuksen vaihtamista toiseen. Lue lisää Blogeja Kipinä eri kuntoilupaikkojen kokeiluun alkoi Liikuntapäivät -tapahtumasta Liikuntapäivät… Lue lisää »

Vierailijablogi: Joku tai jokin seurasi minua suihkuun…

Sateisena marraskuun iltapäivänä kiiruhdin seuraavaan kohteeseen, aivan Helsingin ytimessä. Tuulta ja sadetta vihmoi, pimeä oli jo laskeutunut ja vastaantulijoilla oli sateenvarjojensa alla synkän mustat päällystakit. Kyseessä ei kuitenkaan ole kummitusjuttu tai Helsinki Noir -trilleri (vaikka otsikko niin vihjaakin) vaan… Testikäynti numero 3: Suuri kotimainen kuntosaliketju Astuessani valoisaan ja pirteästi sävytettyyn aulaan oli kontrasti täydellinen! Vastaanottotiskiltä… Lue lisää »

Vierailijablogi: Rammsteinia pommisuojassa

Edellisen päivän treenistä sopivasti kipeät lihakset muistuttivat olemassa olostaan heti aamukahvia keitellessä. Lue edellinen kuntosalitestikäynti TÄÄLTÄ Tänään olisi tarkoitus jatkaa tutkimusmatkaa minulle parhaimman kuntokeskuksen löytämiseen. Liikuntapäivien liikuntaseteleitä oli vielä jäljellä, sillä olin saanut myös kaverin lipukkeet käyttööni. Testikäynti numero 2: Kotimainen yrittäjävetoinen kolmen kuntosalin ketju Iltapäivän hämärtyessä talviajalle ominaiseen liian aikaiseen pimeyteen, suuntasin kohti seuraavaa potentiaalista… Lue lisää »

Vierailijablogi: Mikä ihmistä liikuttaa?

Kirjoittaja: Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n tutkimuspäällikkö Jaana Lindström Mikä ihmistä liikuttaa? Liikunnan terveysvaikutukset ovat kiistattomat. Moni aloittaa liikunnan kohentaakseen kuntoa tai pudottaakseen painoa. Liikunta vaikuttaa kuitenkin myös moniin muihin asioihin: unen laatuun, mielialaan, stressiin ja ruokahalun säätelyyn. Liikunnalla voi vähentää montaa riskiä: se parantaa vastustuskykyä ja veren rasva- ja sokeriarvoja, alentaa verenpainetta ja vähentää kehon… Lue lisää »

Vierailijablogi: Kuinka aloittaa liikuntaharrastus?

Kirjoittaja on Tuuli Kuittinen, Personal Trainer & ELIXIAn GX Cluster Manager Kuinka aloittaa liikuntaharrastus? Oletko vasta aloittamassa harrastusta liikunnan parissa ja tunnet itsesi hieman epävarmaksi? Vaihtoehtoja on paljon, mutta mistä aloittaa. Liikunta-ala kasvaa ja kehittyy nopeasti niin Suomessa kuin maailmalla. Digitaalisuus ottaa jalansijaa ja kivijalkakuntosalien kanssa kilpailevat mm. erilaiset nettivalmennukset, verkkotreenit ja ravintopalvelut. Asiakkaat haluavat harjoittelemisen… Lue lisää »

Lohjan Aplico haastaa kaikki mukaan Liikuntapäivään

Tänä vuonna liikutaan 100 liikettä Suomelle, oletko sinä yksi heistä?  Liikunnan terveysvaikutuksista puhutaan tänä päivänä paljon. Omaehtoista liikuntaa tulisi harrastaa ensisijaisesti oman terveyden ylläpitämiseksi, mutta myös kansantalouden kurissapitämiseksi. Suomi täyttää 100 vuotta tänä vuonna. Sen vuoksi onkin syytä myös liikuntajuhlaan. Nyt on viimeistään hyvä aika karistaa tomut omista lenkkareista ja antaa tekosyille kyytiä. Lähdetään yhdessä… Lue lisää »