Ilmoita keskuksesi mukaan Liikuntapäiviin!

Liikuntapäivät on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma 21.-30.9.2020. Liikuntapäivät järjestetään saman aikaisesti ”European Week of Sport” -tapahtuman kanssa

Ilmoita kuntokeskuksesi mukaan mukaan, niin saat näkyvyyttä Liikuntapäivien kohderyhmässä.

Jokainen keskus voi vapaasti päättää minä päivinä ja mihin aikaan pitää Liikuntapäivien ”avoimet ovet”. Tiedot näkyvät Liikuntapäivien sivuilla ja tietenkin keskuksen omilla sivuilla ja omassa markkinointiviestinnässä. Ilmoittautumislomakkeessa voit määritellä aukioloajat ja niitä voi korjata tarpeen mukaan myöhemmin.

Osallistumispakettien hinnat ovat nyt varmistuneet!

Tapahtuman kävijäpalaute on ollut innostunutta ja Liikuntapäivät on vakiintunut syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi.

Voit ilmoittaa yrityksesi Liikuntapäivien viralliseksi kumppaniksi oheisella lomakkeella! Otamme sinuun yhteyttä lomakkeen täyttämisen jälkeen puhelimitse palvellaksemme sinua henkilökohtaisesti.

Hinnat:

  • Ensimmäinen ilmoittamasi toimipaikka 199,00€
  • Seuraavat ilmoittamasi toimipaikat (esimerkiksi ketjut) 100,00€

Tarkemmat tiedot virallisen yhteistyökumppanin eduista saat täyttämällä yhteydenottolomakkeen!

Liikuntapäivien Facebook-sivuilla on yli 3000 fania, tapahtumasivuilla kymmeniä tuhansia verkkovierailuja ja kävijäpalaute on ollut innostunutta.”

Tilauslomake

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>