Rekisteröidy Liikuntapäivät -sisäpiiriin

Tule mukaan300_300Liikuntapäivänä kaikki ovat tervetulleita tutustumaan ja kokeilemaan VELOITUKSETTA kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja tapahtumassa mukana olevissa liikuntakeskuksissa. Liikuntapäivän tarkoituksena on kannustaa kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset liikkumaan. Haluamme innostaa kaikkia osallistumaan hyvällä fiiliksellä kuntosaliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan.

Liikuntapäivät -sisäpiiriläisille VIP-kohtelu!

Rekisteröidy mukaan Liikuntapäivät -sisäpiiriin TÄSTÄ, saat jatkossa meiltä hyödyllistä tietoa, liikunnallisia uutisia, jumppavinkkejä, erikoistarjouksia ja ostoetujaRekisteröidy mukaan iloisten liikkujien joukkoon, niin pääset Liikuntapäivät -sisäpiiriin ja osallistu liikunnallisten palkintojen arvontaan! Rekisteröitymällä saat parhaan hyödyn ja juuri Sinulle parhaiten sopivat edut käyttöösi. Muista valita kuntokeskus, missä aiot Liikuntapäivänä liikkua, niin keskuksissa osataan varautua palvelemaan tapahtumapäivänä parhaalla mahdollisella tavalla. Voit muuttaa valintaasi myöhemmin.Olemme iloisia, että olet mukana Liikuntapäivät –tapahtumassa!

Parhain terveisin, Liikuntapäivät –tiimi

Tilaa uutiskirje, niin saat viimeisimmät tiedotteemme tuoreeltaan!

Liikuntapäivä_rekisteriseloste