Liikuntapäivä on avoin kaikille!

Liikuntapäivänä kaikki ovat tervetulleita tutustumaan ja kokeilemaan VELOITUKSETTA kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja tapahtumassa mukana olevissa kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa.

Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teemana on ”Sata liikettä Suomelle”

Haluamme kannustaa kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ja keräämään liikunnallisia suoritteita liikuntapassiin. Kaikkien passin täyttäneiden ja palauttaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja Suomen 100-vuotispäivänä.

Tule sellaisena kuin olet, kuntoon katsomatta!
Liikuntapäivän tarkoituksena on kannustaa kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset liikkumaan. Haluamme innostaa kaikkia osallistumaan hyvällä fiiliksellä kuntosaliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan.

Erikoisohjelmaa, tempauksia ja opastusta!
Liikuntapäivänä kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa on ILMAISEN sisäänpääsyn lisäksi tarjolla toimipaikkakohtaisesti omaa erikoisohjelmaa mm. asiantuntijatapaamisia, hyvinvointivinkkejä, maistiaisia, ohjausta ja henkilökohtaista opastusta kuntoilun aloittamiseen.

Osallistuminen palkitaan!
Kaikki Liikuntapäivään osallistuvat liikkujat saavat kuntokeskuksista mukaansa kuponkivihkosen. Vihkosessa on tarjousten lisäksi KAKSI LIIKUNTAETUSETELIÄ, mitkä oikeuttavat maksuttomaan liikuntakertaan MISSÄ TAHANSA tapahtumassa mukana olevassa kunto- ja terveysliikuntakeskuksessa.

Merkitse kalenteriin seuraava Liikuntapäivä 30.9.2017, silloin koko Suomi liikkuu taas taas yhdessä!
Tilaa uutiskirje, niin saat viimeisimmät tiedotteemme tuoreeltaan!
Liikuntapäivä_rekisteriseloste

Tervetuloa mukaan!