Yleinen

Vierailijablogi: Rammsteinia pommisuojassa

Edellisen päivän treenistä sopivasti kipeät lihakset muistuttivat olemassa olostaan heti aamukahvia keitellessä. Lue edellinen kuntosalitestikäynti TÄÄLTÄ Tänään olisi tarkoitus jatkaa tutkimusmatkaa minulle parhaimman kuntokeskuksen löytämiseen. Liikuntapäivien liikuntaseteleitä oli vielä jäljellä, sillä olin saanut myös kaverin lipukkeet käyttööni. Testikäynti numero 2: Kotimainen yrittäjävetoinen kolmen kuntosalin ketju Iltapäivän hämärtyessä talviajalle ominaiseen liian aikaiseen pimeyteen, suuntasin kohti seuraavaa potentiaalista… Lue lisää »

Vierailijablogi: Mikä ihmistä liikuttaa?

Kirjoittaja: Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n tutkimuspäällikkö Jaana Lindström Mikä ihmistä liikuttaa? Liikunnan terveysvaikutukset ovat kiistattomat. Moni aloittaa liikunnan kohentaakseen kuntoa tai pudottaakseen painoa. Liikunta vaikuttaa kuitenkin myös moniin muihin asioihin: unen laatuun, mielialaan, stressiin ja ruokahalun säätelyyn. Liikunnalla voi vähentää montaa riskiä: se parantaa vastustuskykyä ja veren rasva- ja sokeriarvoja, alentaa verenpainetta ja vähentää kehon… Lue lisää »

Vierailijablogi: Kuinka aloittaa liikuntaharrastus?

Kirjoittaja on Tuuli Kuittinen, Personal Trainer & ELIXIAn GX Cluster Manager Kuinka aloittaa liikuntaharrastus? Oletko vasta aloittamassa harrastusta liikunnan parissa ja tunnet itsesi hieman epävarmaksi? Vaihtoehtoja on paljon, mutta mistä aloittaa. Liikunta-ala kasvaa ja kehittyy nopeasti niin Suomessa kuin maailmalla. Digitaalisuus ottaa jalansijaa ja kivijalkakuntosalien kanssa kilpailevat mm. erilaiset nettivalmennukset, verkkotreenit ja ravintopalvelut. Asiakkaat haluavat harjoittelemisen… Lue lisää »

Lohjan Aplico haastaa kaikki mukaan Liikuntapäivään

Tänä vuonna liikutaan 100 liikettä Suomelle, oletko sinä yksi heistä?  Liikunnan terveysvaikutuksista puhutaan tänä päivänä paljon. Omaehtoista liikuntaa tulisi harrastaa ensisijaisesti oman terveyden ylläpitämiseksi, mutta myös kansantalouden kurissapitämiseksi. Suomi täyttää 100 vuotta tänä vuonna. Sen vuoksi onkin syytä myös liikuntajuhlaan. Nyt on viimeistään hyvä aika karistaa tomut omista lenkkareista ja antaa tekosyille kyytiä. Lähdetään yhdessä… Lue lisää »

Jyrki Mäkynen, Suomen Yrittäjät: ”Aion näyttää, miten viisikymppinen saadaan liikkumaan”

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja otti haasteen vastaan: ”Haluan näyttää esimerkkiä miten viisikymppinen saadaan liikkumaan” Jyrki Mäkynen haluaa omalla esimerkillään herättää muitakin yrittäjiä huolehtimaan terveydestään. Liikuntapäivät -tapahtumaa vietetään maanlaajuisesti 30. syyskuuta. Kyseessä on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma, jonka yhteistyökumppanina on Suomen Yrittäjät. Päivässä mukana olevat liikuntaketjut tarjoavat veloituksetta mahdollisuuden tulla harjoittelemaan ja liikkumaan. Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Jyrki Mäkynen… Lue lisää »

Tänä vuonna liikutaan ”Sata liikettä Suomelle!”

Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät järjestetään jo viidettä kertaa ja tapahtumapäivä on 30.9.2017. Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teemana on ”Sata liikettä Suomelle” Liikuntapäivän tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ja tämän vuoden teeman innostamana keräämään liikunnallisia suoritteita LIIKUNTAPASSIIN. Kaikkien passin täyttäneiden ja määrä-aikaan palauttaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja… Lue lisää »

Rekisteröidy Liikuntapäivät -sisäpiiriin

Liikuntapäivänä kaikki ovat tervetulleita tutustumaan ja kokeilemaan VELOITUKSETTA kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja tapahtumassa mukana olevissa liikuntakeskuksissa. Liikuntapäivän tarkoituksena on kannustaa kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset liikkumaan. Haluamme innostaa kaikkia osallistumaan hyvällä fiiliksellä kuntosaliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan. Liikuntapäivät -sisäpiiriläisille VIP-kohtelu! Rekisteröidy mukaan Liikuntapäivät -sisäpiiriin TÄSTÄ, saat jatkossa meiltä hyödyllistä tietoa, liikunnallisia uutisia, jumppavinkkejä, erikoistarjouksia ja ostoetuja. Rekisteröidy mukaan iloisten liikkujien joukkoon, niin pääset Liikuntapäivät -sisäpiiriin… Lue lisää »

Kumppanipaketit kuntosaleille

Hei kaikki kuntokeskukset ympäri Suomen! Lähde mukaan liikuttamaan Suomea! Maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma Liikuntapäivät 2017 järjestetään jo viidettä kertaa ja tapahtumapäivä on 30.9.2017. Tule mukaan Liikuntapäivät -tapahtumaan niin yrityksesi saa näkyvyyttä Liikuntapäivät -promootiossa. Mediapaketin lunastaneet saavat lisäksi myös paljon muita etuja ja näkyvyyttä Liikuntapäivien kohderyhmässä. Tilaa Liikuntapäiväpakettisi TÄLLÄ LOMAKKEELLA! Tapahtuman kävijäpalaute on ollut innostunutta ja tapahtuma onkin vakiintumassa syksyn… Lue lisää »