Yleinen

Jyrki Mäkynen, Suomen Yrittäjät: ”Aion näyttää, miten viisikymppinen saadaan liikkumaan”

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja otti haasteen vastaan: ”Haluan näyttää esimerkkiä miten viisikymppinen saadaan liikkumaan” Jyrki Mäkynen haluaa omalla esimerkillään herättää muitakin yrittäjiä huolehtimaan terveydestään. Liikuntapäivät -tapahtumaa vietetään maanlaajuisesti 30. syyskuuta. Kyseessä on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma, jonka yhteistyökumppanina on Suomen Yrittäjät. Päivässä mukana olevat liikuntaketjut tarjoavat veloituksetta mahdollisuuden tulla harjoittelemaan ja liikkumaan. Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Jyrki Mäkynen… Lue lisää »

Tänä vuonna liikutaan ”Sata liikettä Suomelle!”

Hei kaikki! Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät järjestetään jo viidettä kertaa ja tapahtumapäivä on 30.9.2017. Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teemana on ”Sata liikettä Suomelle” Liikuntapäivän tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ja tämän vuoden teeman innostamana keräämään liikunnallisia suoritteita LIIKUNTAPASSIIN. Kaikkien passin täyttäneiden ja määrä-aikaan palauttaneiden kesken arvotaan… Lue lisää »

Rekisteröidy Liikuntapäivät -sisäpiiriin

Liikuntapäivänä kaikki ovat tervetulleita tutustumaan ja kokeilemaan VELOITUKSETTA kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja tapahtumassa mukana olevissa liikuntakeskuksissa. Liikuntapäivän tarkoituksena on kannustaa kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset liikkumaan. Haluamme innostaa kaikkia osallistumaan hyvällä fiiliksellä kuntosaliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan. Liikuntapäivät -sisäpiiriläisille VIP-kohtelu! Rekisteröidy mukaan Liikuntapäivät -sisäpiiriin TÄSTÄ, saat jatkossa meiltä hyödyllistä tietoa, liikunnallisia uutisia, jumppavinkkejä, erikoistarjouksia ja ostoetuja. Rekisteröidy mukaan iloisten liikkujien joukkoon, niin pääset Liikuntapäivät -sisäpiiriin… Lue lisää »

Kumppanipaketit kuntosaleille

Hei kaikki kuntokeskukset ympäri Suomen! Lähde mukaan liikuttamaan Suomea! Maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma Liikuntapäivät 2017 järjestetään jo viidettä kertaa ja tapahtumapäivä on 30.9.2017. Tule mukaan Liikuntapäivät -tapahtumaan niin yrityksesi saa näkyvyyttä Liikuntapäivät -promootiossa. Mediapaketin lunastaneet saavat lisäksi myös paljon muita etuja ja näkyvyyttä Liikuntapäivien kohderyhmässä. Tilaa Liikuntapäiväpakettisi TÄLLÄ LOMAKKEELLA! Tapahtuman kävijäpalaute on ollut innostunutta ja tapahtuma onkin vakiintumassa syksyn… Lue lisää »