Yleinen

Tänä vuonna liikutaan ”Sata liikettä Suomelle!”

Hei kaikki kuntokeskukset ympäri Suomen! Lähde mukaan liikuttamaan Suomea! Maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma Liikuntapäivät 2017 järjestetään jo viidettä kertaa ja tapahtumapäivä on 30.9.2017. Varaa pakettisi ”Early Bird” -hintaan TÄSTÄ LINKISTÄ Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teemana on ”Sata liikettä Suomelle” Haluamme kannustaa kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ja keräämään liikunnallisia suoritteita liikuntapassiin. Kaikkien passin täyttäneiden… Lue lisää »

Rekisteröidy Liikuntapäivät -sisäpiiriin

Liikuntapäivänä kaikki ovat tervetulleita tutustumaan ja kokeilemaan VELOITUKSETTA kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja tapahtumassa mukana olevissa liikuntakeskuksissa. Liikuntapäivän tarkoituksena on kannustaa kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset liikkumaan. Haluamme innostaa kaikkia osallistumaan hyvällä fiiliksellä kuntosaliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan. Liikuntapäivät -sisäpiiriläisille VIP-kohtelu! Rekisteröidy mukaan Liikuntapäivät -sisäpiiriin TÄSTÄ, saat jatkossa meiltä hyödyllistä tietoa, liikunnallisia uutisia, jumppavinkkejä, erikoistarjouksia ja ostoetuja. Rekisteröidy mukaan iloisten liikkujien joukkoon, niin pääset Liikuntapäivät -sisäpiiriin… Lue lisää »

Kumppanipaketit kuntosaleille

Tule mukaan Liikuntapäivät -tapahtumaan ja yrityksesi saa näkyvyyttä Liikuntapäivät -promootiossa. Mediapaketin lunastaneet saavat lisäksi myös paljon muita etuja ja näkyvyyttä Liikuntapäivien kohderyhmässä. Tilaa Liikuntapäiväpakettisi TÄLLÄ LOMAKKEELLA! Tapahtuman kävijäpalaute on ollut innostunutta ja tapahtuma onkin vakiintumassa syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi. Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teema on ”Mikä sinua liikuttaa?” ja tavoitteena on saada liikkuminen luontevaksi osaksi koko elämän kaarta. Liikuntapäivien MEDIAPAKETTI: Hinta:… Lue lisää »